Integrativ psykoterapi & hypnose i f.t. depression & angst - modul 3

Supervision Hypnose

Vi vil på kurset arbejde med hypterapeutiske metoder af særlig relevans for personer med depression og generaliseret angst. Metoder, der øger klientens håb & indre ro, kognitiv fleksibilitet, lindring af skyldfølelse og selvbebrejdelser, rumination og bekymringstanker, søvnforstyrrelser, årsager og vedligeholdende mekanismer ved disse tilstande.

Du vil på dette kursus få et overblik over behandlingsforløb med kognitiv/integrativ hypnoterapi. Det er en integrativ terapiform, hvor man integrerer kognitiv terapi, hypnose og psykodynamisk orienteret terapi. Grundlagsteorien er Kognitiv/adfærdsterapeutisk på dette kursus. Vi vil på kurset arbejde ud fra cirkulære modeller for depression, der inddrager de vigtigste empirisk dokumenterede faktorer, som er årsag til og vedligeholdende mekanismer ved disse psykiske lidelser. Med udgangspunkt i en caseformulering for den enkelte klient tilrettelægges et behandlingsforløb. Du kan læse om denne terapiform i undervisers artikel: “Hypnosens bidrag i integrativ psykoterapi”

Kurset er godkendt til psykologers specialistuddannelser, 12 timer: Specialiseringsmoduler i Psykoterapi og Psykopatologi, kognitiv grundlagsteori, samt øvrige specialistuddannelser i voksen retning: tværgående modul. Desuden godkendt til
Systematisk Efteruddannelse for sygesikringspsykologer: Behandling (henvisningsårsager 10 og 11).

Tidligere kurister siger

Tak for et super godt kursus. Rammen, materialer og skift mellem teori og øvelser har fungeret godt. Fedt at man kan engageres så mange timer, selv om det er weekend og sommer uden for.
Kursus
Det har været et legende, eksperimenterende fællesskab. Et trygt rum, som gør at jeg slapper af. Du har styr på, hvor vi er på vej hen. Rart at processen er blevet vægtet højere end at være slave af et program
Kursus

Praktisk information

Datoer

11.-12. januar 2025

Klokken

Lør. kl. 9.30-17 & søn. kl. 8.30-16

Adresse

Sønder alle 10 3. tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, andre sundhedsfaglige akademikere og max. 25 % andre behandlere med psykoterapeutisk specialisering

Pris

4000 kr. frem til 1. juni 24, derefter: 4500 kr.

10 % rabat ved samlet tilmelding til 3 kurser.

Tilmelding

kaervang@pc.dk

Tilmeldingsfrist: 1. december 2024