Supervision Psykolog

Supervision for psykologer og andre behandlere inden for psykoterapi tilbydes af Lone Kærvang. Du kan gå i et individuelt forløb, eller du kan deltage i et forløb i gruppe.

Supervision Hypnose

Supervison for psykologer henvender sig primært til psykologer,  læger og psykoterapeuter med relevant uddannelsesmæssig baggrund, der har brug for vejledning og input til sine behandlingsforløb. Du kan være på vej til autorisation eller specialist godkendelse eller du har brug for sparring og nye perspektiver i forhold til dit behandlingsarbejde. Du medbringer temaer/cases fra din praksis som behandler. I supervisionen kan indgå video- eller lydoptagelse af supervisanders behandlingsarbejde, undervisning i og demonstration af   interventionsmetoder. Der vil blive superviseret ud fra en integrativ tilgang,  hvor kognitiv terapi og hypnose som regel vil indgå.

Supervision for hypnoterapeuter er åben for tilmelding for psykologer og andre behandlere, der har taget grundkursus i hypnoterapi.

Tilmelding til supervision i gruppe er bindende, af hensyn til øvrige deltageres planlægning. Det er muligt at melde fra senest 1 uge før. I tilfælde af sygdom/anden afbudsgrund mindre end 1 uge før betales for supervisionen og timeantallet fastholdes. Gruppesammensætningen lever op til Psykologforeningens videreuddannelsesregler.

Hvis du søger direkte supervision på og inspiration til dit arbejde som hypnoterapeut, kan du også deltage i Masterclass for hypnoterapeuter. Masterclass er en træningsdag, hvor du kan være på med problemstilling, træne terapi eller være aktiv observatør på terapiprocesser. Læs mere under tilbudet: Masterclass.

Skriv mail til kaervang@pc.dk for at tilkendegive din interesse og få mere information.

Tilmeld dig supervision

Tidligere supervisiander siger

Tekst
Kursus
Tekst
Kursus

Praktisk information

Datoer

Fastlægges efter aftale med deltagerne

Klokken

9.30-12.30

Adresse

Sønder alle 10 3tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, psykiater og max 25 % andre behandlere med relevant psykoterapeutisk specialisering

Pris

1170 kr. pr. gang ved 4 deltagere

Tilmelding

kaervang@pc.dk