Modul 1 - Hypnose Grundkursus i Hypnoterapi

Supervision Hypnose

Modul 1 er et intensivt grundkursus med en god vekselvirkning mellem teori, demonstrationer og træning i klinisk hypnose. Du vil selv være med og på undervejs, så du får oplevelser af trancetilstanden og dét at guide en person i trance. Du får teorier og empirisk forskning om hypnose. Der vil blive undervist i den hypnotiske tilstand og hjernens processer under hypnose, om klassiske induktionsmetoder og individuelt tilpassede tranceinvitationer, hypnotiserbarhed, tegn på trance, om generelle principper for opbygning af en hypnosesession og kliniske anvendelsemuligheder af hypnose. 

Der vil være demonstrationer af og træning i mindre grupper i den hypnotiske tilstand, trancefordybelse, tranceratificering og kontakt til ressourcer & indre ro. Du får støtte til læringen ved hjælp af udleverede scripts.

Målet for undervisningen er at du kan begynde at lave trancearbejde med personer, der stiller sig til rådighed for dig som klient og/eller med udvalgte klienter. Du kan efter kurset anvende den hypnotiske tilstand til at styrke klientens ressourcer og evne til at opnå indre ro. For at lære de hypnoterapeutiske metoder er det helt essentielt, at du kommer i gang med det i praksis. Modul 1 klæder dig bedst muligt på til det!

For at kunne bruge hypnoterapi behandlingsorienteret har du brug for flere kurser. Hvis du efter grundkurset ønsker at lære mere, kan du tilmelde dig de næste moduler (hvis der stadig er ledige pladser på disse kurser). Du vil  få 500 kr. i rabat pr. kursus ved samlet tilmelding til min. 3 kurser. Melder du dig til alle 4 moduler inden start, er du sikret en plads på hele forløbet og får 500 kr. rabat på alle kurserne.

Underviser og kursusansvarlig er Specialist & Supervisor i Psykoterapi & Hypnoterapeut Lone Kærvang.

Kurset er godkendt til psykologers specialistuddannelser (voksenområdet) samt Systematisk Efteruddannelse for sygesikringspsykologer: Specialiseringsmoduler, op til grænse på 24 timer i Sundhedspsykologi, Psykoterapi og Psykotraumatologi, øvrige tværgående modul indtil grænsen på 24 timer
Systematisk Efteruddannelse: Behandling (henvisningsårsager 10 og 11)

Tidligere kurister siger

Du har åbnet et vindue for mig hvad angår hypnoterapi, og jeg har stor respekt for det du kan, og især måden du arbejder på, som rummer en fin nænsomhed og skarphed på samme tid.
Kursus
Det er et kursus, som jeg gerne anbefaler. Kompetent undervisning og god træning med plads til at være usikker og lave fejl.
Kursus

Praktisk information

Datoer

14.-15. september 2024

Klokken

Lørd. kl. 10-16 & søn. kl. 9-17

Adresse

Sønder alle 10 3.tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, andre sundhedsfaglige akademikere og max. 25 % andre behandlere med psykoterapeutisk specialisering

Pris

4500 kr.

500 kr i rabat pr kursus ved samlet tilmelding til yderligere 2 moduler

Tilmelding

kaervang@pc.dk

Tilmeldingsfristen 10. august 2024