Kursus i ego state terapi - modul 2

Supervision Hypnose

Teori om og anvendelsesmuligheder med Ego state terapi/ hypnoanalyse. Ego State terapi er en psykodynamisk orienteret tilgang, udviklet fra familieterapi og traumebehandling. Metoderne er egnet til bl.a. behandling af fobier, angst , overgreb, traumer, selvværdsproblemer og andre fastlåste følelsesmæssige tilstande.

Vi træner forskellige ego state metoder, hvor man tilfører ressourcer til problemer, og hvor man arbejder med regression til tidligere traumer/ bagvedliggende årsager til fastlåste symptomer og psykiske tilstande inspireret af SARI-modellen, udviklet af Phillip & Frederick’s. Ego state terapi er en effektiv metode til at opnå hurtigere og dybere lindring for en klient, fordi man arbejder med klientens kerneproblematik og grundantagelser om sig selv. Metoden er dermed et “must” for en hypnoterapeut at kunne, hvis man gerne vil behandle vanskeligere problemstillinger med hypnoterapi (Se evt. beskrivelse af metoden under hjemmesidens tekst om “Ego-State terapi”).

Desuden undervisning i kompetencer som hypnoterapeut: trancefordybelse, det hypnotiske sprog og individuelt tilpassede interventioner.

Godkendelse til psykologers specialistuddannelser: Dette kursus hører under Psykodynamisk/ psykoanalytisk grundlagsteori. Kurset godkendes under Anden teoretisk retning (Specialist i Psykoterapi) og under Specialiseringsmodulet (Specialist i Sundhedspsykologi og Specialist i Psykotraumatologi). For uddybning af vilkår for kursusgodkendelser, se under Samlet kursusforløb i Hypnoterapi.

Tidligere kurister siger

Et helt igennem fantastisk kursus, der giver inspiration, viden og ikke mindst mod på fortsat at arbejde med hypnose
Kursus
En god blanding af teori og praksis. Både dine terapier på plenum og i grupperne. Du er en rigtig god terapeut - det giver mange idéer - godt med din ro som terapeut og fleksible induktioner
Kursus

Praktisk information

Datoer

12.-13. januar 2024 (Aabenrå) &

26.-27. oktober 2024 (Aarhus)

Klokken

Lørd. kl. 9.30-17 & søn. kl. 8.30-16 (i Aarhus).

Begge dage 9-16 (i Aabenrå)

Adresse

Sønder alle 10, 3. tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, andre sundhedsfaglige akademikere og max. 25 % andre behandlere med psykoterapeutisk specialisering

Pris

3000 kr. (Aabenrå), 4000 kr. (Aarhus)

10 % rabat ved samlet tilmelding til 3 kursusmoduler.

Tilmelding

kaervang@pc.dk. Tilmeldingsfrist: 10. september 2024.

Aabenrå-kursus: dpsyd@dp-decentral.dk. Tilmeldingsfrist: 12. nov. 2023.