Masterclass

Træning i hypnoterapi – live supervision & ny inspiration

Hvad indeholder min masterclass?

En Masterclass er en opfølgnings/træningsdag, hvor du kan træne forskellige hypnoterapeutiske metoder, få mere rutine og ny inspiration som hypnoterapeut. Som behandlere sidder vi til dagligt typisk alene med vores klienter, og det er derfor givende løbende at søge ny inspiration sammen med kollegaer.

Programmet for en Masterclass vil forløbe efter følgende model: Først laver vi en plan for dagen ud fra deltagernes ønsker. Du har mulighed for at være i fokus med en problemstilling, at være terapeut eller begge dele. Herefter melder første deltager sig med en problemstilling, og jeg laver en terapi med ham/hende. Efterfølgende diskuterer vi processen og uddrager læring. Herefter kommer en anden deltager på som terapeut, og en tredje deltager som klient. De to gennemfører nu en behandlingsproces, med os andre på sidelinien. Observatørerne får særlige roller, således at der er “en supervisor/ co-terapeut” på sidelinien for terapeuten. Igen læringsopsamling bagefter. Således fortsætter dagen ind til alle deltagere har været aktive på den måde, de ønsker, og som tidsrammen giver mulighed for. 

Hvem? Hvornår?

Masterclass er for hypnoterapeuter med nogen eller en del erfaring i hypnoterapi. Du skal have haft nogle kurser i hypnoterapi og være begyndt at bruge det. Men det ok, at du endnu ikke føler dig sikker som hypnoterapeut – alle kan være med uanset niveau.

Dato og indhold for næste Masterclass aftales med de tilmeldte. Vi kan f.eks. lave øvelser, der kan bruges i dit arbejde med traumepatienter. Tilkendegiv din interesse for deltagelse i en Masterclass.

Masterclass er live-supervision

Masterclass begrebet er hentet fra international hypnoterapi- og psykoterapi-uddannelse. Det er en læringsform, som er oplevelsesorienteret og aktiv. Det er en mulighed for at få direkte øjne på,  supervision og feedback på sit arbejde. Alle deltagere er aktive, enten som fokusperson, terapeut eller supervisor – eller flere af disse roller. Det vil være et trygt og inspirerende læringsrum, hvor der er plads til at lave “fejl”.

Tilmeld masterclass

Tidligere kurister siger

Tekst
Kursus
Tekst
Kursus

Praktisk information

Datoer

Efter aftale

Klokken

9-15

Adresse

Sønder alle 10 3tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, psykiater og andre med sundhedsfaglig uddannelse og psykoterapeutisk specialisering, der arbejder med hypnoterapi

Pris

1560 kr. pr. time som deles ml. deltagerne

Tilmelding

kaervang@pc.dk