Vidergående kursus i ego state terapi - modul 4

Supervision Hypnose

På dette videregående kursus får du intensiv træning af forskellige ego state metoder. Ego state terapi er en effektiv og nænsom måde at arbejde med sårbarheder på. På kurset vil der være teori om, anvendelsesmuligheder for, demonstrationer og træning af Ego state terapi/ hypnoanalyse, som er en psykodynamisk orienteret tilgang (hører under psykodynamisk/psykoanalytisk hovedretning). Metoderne er bl.a. egnet til behandling af fobier, angst, traumer, overgreb, selvværdsproblemer og andre fastlåste følelsesmæssige tilstande.

Vi træner ego state metoder med følelsesbro /regression til bagvedliggende årsager til fastlåste symptomer og psykiske tilstande. Samt metoder, hvor klienten får kontakt og forbedret dialog med sine forskellige konfliktfyldte og ressourceorienterede ego states  (”den indre familieterapi”). Desuden ego state-selvhypnose, hvor du på egen hånd kan blive bedre til at træffe beslutninger.

Ego state terapi er en både effektiv og nænsom metode til at opnå hurtigere og dybere lindring for en klient, fordi man arbejder med klientens kerneproblematik og grundantagelser om sig selv. Ved at være i oplevelsesmæssig kontakt med sine forskellige del-personligheder er der forbedret mulighed for healing og symptomlindring. Metoden er et “must” for en hypnoterapeut, hvis man gerne vil behandle vanskeligere problemstillinger med hypnoterapi.

Godkendelse til psykologers specialistuddannelser: Dette kursus hører under Psykodynamisk/ psykoanalytisk grundlagsteori. Kurset godkendes under Anden teoretisk retning (Specialist i Psykoterapi) og under Specialiseringsmodulet (Specialist i Sundhedspsykologi og Specialist i Psykotraumatologi). For uddybning af vilkår for kursusgodkendelser, se under Samlet kursusforløb i Hypnoterapi.

Tidligere kurister siger

Det er landet et godt sted for mig med modul 4. Jeg ville ikke have undværet nogen af kurserne. Det var har været godt at øve imellem. Jeg kan også selv mærke effekten af hypnoterapi. Det giver så meget til kroppen. Læringsrummet har været trygt og respektfuldt
Kursus
God vekselvirkning mellem dine demonstrationer af terapi og vores træning i grupperne. Du er en rigtig god terapeut - det giver mange idéer. Godt med din ro som terapeut og fleksible interventioner.
Kursus

Praktisk information

Datoer

9.-10. september 2023

& 1.-2. marts 2025

Klokken

Lør. kl. 10-17 & søn. kl. 9-16

Adresse

Sønder alle 10 3. tv, 8000 Aarhus C

Deltagere

Psykologer, andre sundhedsfaglige akademikere og max. 25 % andre behandlere med psykoterapeutisk specialisering

Pris

4000 kr.

10 % rabat ved samlet tilmelding til 3 kurser.

Tilmelding

kaervang@pc.dk

Tilmeldingsfrist: 1. september 2023 & 15. jan. 2025.